Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/990-4693

Arianna orrszívó-porszívó
Arianna orrszívó-porszívó
1 690 Ft

Arianna orrszívó-porszívó

Arianna orrszívó-porszívó

Miért az Orrszívó-Porszívó?


A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.

A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.

Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk.

Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.

Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.


Az Arianna orrszívó használata:


Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet. A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.

Az orrszívó mosása, antibakteriális, folyékony szappannal vagy mosogatószerrel.


Az orrszívó fertőtlenítése
Az eszközök kifőzése.

Az orrszívó összeszerelése:

Az "A" jelű szívófejet bedugjuk a "B"-vel jelölt részbe.
Bekapcsoljuk a porszívót.
A porszívó gégecsövébe belehelyezzük a "C"-vel jelölt részt.

Az Arianna orrszívó szétszerelése:
A működő porszívóból kihúzzuk a "C"-vel jelölt alkatrészt, majd kikapcsoljuk a porszívót. A Orrszívó Porszívó dobozában 2 db A-jelű szívófejet talál.

Szállítási költség
1.290 Ft
Raktáron
1 690 Ft
Adatok
Cikkszám:
0059-12
Tömeg:
112 g/db