Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/990-4693

Arianna orrszívó-porszívó bébi zsepi
Arianna orrszívó-porszívó bébi zsepi
2 390 Ft

Arianna orrszívó-porszívó bébi zsepi

Miért kell a Bébizsepi:


A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Sőt, időbe telik, míg a csecsemő megtanul szájon át lélegezni. A felgyülemlett váladék „kijönni nem tud”, ezért a visszacsorgó váladék tovább fertőz. Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül-, és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Az Arianna Bébizsepi kiválóan alkalmas erre a célra. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek megelőzését szolgálja.

A legfontosabb válaszok:
1. Károsíthatja-e az orrszívás az orrnyálkahártyát?

Természetesen nem károsítja a készülék semmilyen formában az orrnyálkahártyát. Amikor az első készülékünk az Orrszívó-porszívó több, mint 20 éve forgalomba került, akkor nem csak az orvostechnikai intézet vizsgálta be, de tesztelték a Bécsi Gyerek Klinikán és a Németországi TÜV SÜD intézetben is.

2. A szíváserősséget tényleg a készülék állítja be?

A maximális szíváserősséget minden esetben a készülék kontrollálja. Tehát bármilyen erősségű a porszívó, a maximális szívóerőt a készülék minden esetben beszabályozza. Ez a szívóerő, az egészségügyben használt váladékszívógépek szívás erejének körülbelül a felét éri el. Tehát az anyuka semmi esetre sem tud „rosszul” szívni.

Amennyiben a porszívó szabályozható, akkor egy kisebb teljesítményre való visszaállás (de min. 1000-1200 Watt) azt eredményezi, hogy a porszívó az alacsonyabb fokozaton halkabb üzemmódú. Ezzel a technikával az Orrszívó-porszívónak nem a porszívó maximális teljesítményéből kell visszaszabályozni. Ezért az orrszívás csendesebbé válik. Ha a porszívó nem szabályozható, úgy is csökkenthető a porszívó teljesítménye, ha kinyitják a porszívócső szárán a „csúszkát”. Ezzel a technikával a porszívó teljesítménye 10-15%-al csökkenthető.

Tehát a lényeget megismételve, bármilyen teljesítményű porszívóval használható a készülék anélkül is, hogy a porszívó szíváserősségéhez hozzányúlnánk.

Halkabb, esetenként praktikusabb ha a nagy teljesítményű porszívót kisebb fokozaton üzemeltetik. Arra azért ügyelni kell, hogy a minimális szívóerőt 1000-1200 Watt alá ne vegyék, mert ez alatt a készülék nem éri el az optimális szívóerőt.

A Bébizsepi összeszerelése:

Az A jelű szívófejet bedugjuk a B -vel jelölt részbe.

Bekapcsoljuk a porszívót.

A porszívó gégecsövébe behelyezzük a C-vel jelölt részt.

Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfelet.
A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.Fertőtlenítés módja: Az eszközök (az A jelű szívófejek) kifőzése.

Mosása: antibakteriális folyékony szappannal vagy mosogatószerrel. (Könnyebben széthúzható a B jelű rész, ha beletesszük az A jelű alkatrészt.) Fertőtlenítőszerben ne áztassák!

Szétszerelése: A működő porszívóból kihúzzuk a C-vel jelölt alkatrészt, majd kikapcsoljuk a porszívót. A Bébizsepi dobozában 2 db A-jelű szívófejet talál és egy tisztítókefét.

Szállítási költség
1.290 Ft
Raktáron
2 390 Ft
Adatok
Cikkszám:
0059-13
Tömeg:
112 g/db