Bella Happy nadrágpelenka 5 - junior, 58 db
Bella Happy nadrágpelenka 5 - junior, 58 db
6 990 Ft

Bella Happy nadrágpelenka 5 - junior, 58 db

Bella Happy nadrágpelenkaA selyempuhaságú, bordázott felületű PREMIUM DRY fedőrétegét úgy tervezték, hogy mielőbb izolálják az érzékeny bababőrt a nedvességtől. Fedőrétege gyorsan elvezeti a nedvességet, és mindig száraz érzetet nyújt a babának. Légáteresztő anyagának köszönhetően a pelenka jól szellőzik, így a bőrirritáció kialakulásának esélye minimalizálható.
A NEW FLEXI FIT fejlesztéssel a pelenkát rugalmas rögzítőfülekkel látták el, ami így pontosan igazítható a baba alkatára, alkalmazkodik a legapróbb mozdulataihoz is, mindig kitűnően illeszkedik. Az abszorbens réteg jobb felületi sűrűségének köszönhetően a pelenkák vékonyabbak lettek, miközben megtartották kiemelkedően jó funkcionális nedvszívó paramétereiket. A pelenka légáteresztő kivitele a bőr szabad szellőzéséért felel.
A Bella Baby Happy pelenkák nemcsak megbízható szivárgás elleni védelmet biztosítanak, hanem egyben természetes módon, gyengéden óvják is a baba bőrét. A valódi gondoskodás érdekében a pelenkákat bőrgyógyászatilag is tesztelték. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot, klórral fehérített nyersanyagot és latexet.

Szállítási költség
1.290 Ft
6 990 Ft
Egységár: 121 Ft/1 db
Adatok
Cikkszám:
0023-34