Cicco Next 2 Me Air hálós ágy 0-6 hó, max 9 kg-ig - Stone
Cicco Next 2 Me Air hálós ágy 0-6 hó, max 9 kg-ig - Stone
82 990 Ft

Cicco Next 2 Me Air hálós ágy 0-6 hó, max 9 kg-ig - Stone

Cicco Next 2 Me Air hálós ágy 0-6 hó, max 9 kg-ig


Újszülött kortól 6 hónapos korig (max. 9kg testsúly).

A Chicco Next2Me babaágy-sorozat legújabb tagja a hálós textilből készült Next2Me Air, mely kellemesebb légáramlást biztosít az ágyon belül a hálós oldalainak köszönhetően, valamint könnyebb belátást is biztosít, amikor a szülő az ágyban lévő babára távolabbról rátekint.

Önálló ágyként vagy a felnőttágy mellé tolva használható. Bármilyen ágy mellé odatolható, Co-sleeping (együttalvó) módban.

Tartozék: puha matrac, hordtáska, ágyhoz rögzítő pántok.

A felnőttágy mellé tolva a Next2Me Air babaágyat, a baba könnyen megnyugtatható, illetve szoptatható, nem kell felkelni a mamának az ágyból éjszaka, illetve nem kell a kisbabát a felnőttek között altatni.

Ágyneműtartós felnőtt ágy mellé is odatolható, mivel a lábak betolhatók és befordíthatók.
A Next2Me Air babaágy eleje lenyitható cipzárral. Így csak akkor szabad használni, amikor felnőttágy mellé van tolva és rögzítve.
A babaágy két fékezhető keréken tolható.
Önálló babaágyként használva mindkét oldala különböző magasságba állítható, 2 pozíciónyi különbséggel.
A légáteresztős matraca textilhuzata levehető és mosható.
Dőlésszög állítás: A babaágy lábmagassága 6 fokozatba, akár félig sréen is állítható, pl.: etetés után, a jó emésztésért és a "bukás" elkerüléséért.

Szállítás: A babaágy teljesen szétszedhető és a termékhez tartozó hordtáskában kézben szállítható, utazóágyként is magunkkal vihetjük, súlya csupák 9 kg.

Tisztítás: Huzata levehető és kézzel vagy kézi mosóprogramon 30 °C-on mosható. A matrac is lemosható, leöblítéssel, lezuhanyozással.

MATRAC MÉRETE: 80 X 50 X 4 cm


Termékjellemzők
TEXTILHUZAT TISZTÍTÁS: A babaágy és a matrac textilhuzata strapabíró szövetből készült, levehetők és kézzel vagy kézi mosóprogramon moshatók. Kézi mosás max. 30 Celsius vízben. Ne fehérítse. Szárítógépbe ne tegye. Ne vasalja. Vegyileg ne tisztítsa.

MATRAC TISZTÍTÁSA: A matrac a huzattal együtt és anélkül is mosható, kézzel. Javasolt beállítani a kádba, zuhanyzóba és gyorsan átzuhanyozni langyos vízzel, a koszos részeket áttörölni ecetes-vizes szivaccsal. Utána hagyni kell lecsöpögni a matracot és pár óra alatt kiszáradni szobahőmérsékleten.

SZÁLLÍTÁS: A babaágy teljesen szétszedhető és a termékhez tartozó hordtáskában szállítható.A babaágy matraca a felnőttágy magasságába legyen állítva vagy legyen 2 cm-vel alacsonyabban mint a felnőtt matrac, és rés ne legyen a babaágy és a felnőttágy között.

Anyagösszetétel: Fém váz, műanyag tartozékok. Textilhuzat: 100% poliészter. Töltet: 100% poliészter.

Kiszerelés: 1 db

Súly: 8.9 kg

Csomagolási méret: 95 x 15,500 x 60 cm

Csomagolási súly: 10.3 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság
Ha a gyermek már képes felülni, térdelni vagy felhúzni magát, akkor a babaágy a továbbiakban nem használható.

Amikor önállóan álló kiságyként használja a terméket, a kerekeket mindig le kell fixálni.

Ha a terméket „EGYÜTTALVÓS” módban használja, tehát a felnőttágy mellé tolva, akkor győződjön meg arról, hogy a terméket megfelelően rögzítette a felnőttágy vázához a gurtnival és jól odafeszítette, hogy a babaágy ne tudjon elmozdulni.

A felnőttágyhoz oda kell jól rögzíteni, mielőtt lenyitjuk az oldalát.

A babaágy matraca a felnőttágy magasságába legyen állítva vagy legyen 2 cm-vel alacsonyabban mint a felnőtt matrac, és rés ne legyen a babaágy és a felnőttágy között.

Önálló kiságyként használat esetén a babaágy oldalát nem szabad lenyitni, mert balesetveszélyes.

Szállítási költség
Ingyenes
82 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0039-21
Tömeg:
10,3 kg/db