Petite&Mars Fából készült kiságy - Moony Grey
Petite&Mars Fából készült kiságy - Moony Grey
50 990 Ft

Petite&Mars Fából készült kiságy - Moony Grey

Petite&Mars Fából készült kiságyA kisgyermeknek általában a nap 60-70%-ban alvásra van szüksége. A minőségi alvás számos fejlődési folyamatot támogat, serkenti az agyat, a növekedési hormont és az immunrendszert. A kipihent csecsemő ráadásul biztonságban érzi magát, nyugodt, kiegyensúlyozott és tele van energiával. Ezért a legmagasabb minőségi követelményeknek kell megfelelni annak, ahol a baba a legtöbb időt tölti, azaz a saját kiságyában. A kiságy a gyerekszoba legfontosabb berendezési tárgya.

A gyönyörű, klasszikus Petite&Mars MOONY fából készült kiságy minden biztonsági kritériumnak megfelel, mivel minden részletre odafigyelve készült. Gyártásához válogatott, természetes fát használtak, és minden olyan felső elem, amely érintkezhet a babával, lekerekített. A kiságy felülete tökéletesen sima, minden alkatrész biztonságosan van felszerelve, a rudak megfelelő távolságra vannak egymástól, és a gyártás során használt festék szagtalan és nem mérgező. A kiságy biztonságát az Európai Unióban a termékre előírt tanúsítványok igazolják.

A MOONY kiságy együtt nő a gyermekkel, és alkalmazkodik a változó igényekhez. Állítható matracmagassággal rendelkezik, a matrac magassága három szinten állítható. A legmagasabb szint a három hónapos korú csecsemők számára készült, a középső szint a hat hónapos korú, de még felülni nem tudó gyermekek számára, a legalacsonyabb szint pedig a fekvő helyzetből önállóan felállni képes gyermek számára. A három rács eltávolításával helyet lehet teremteni a baba számára, hogy kiszállhasson a kiságyból.

A MOONY a baba életének első pillanataitól kezdve használható. Modern dizájnja bármilyen szobába illik, semleges színe pedig megnyugtatja az izgatott, túlstimulált fiatal elmét. A kiságy alsó részét úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek, a lécek közötti szabad tér pedig biztosítja a levegő keringését.

Tipp: Érdemes megfontolni a kiságy elhelyezését a gyerekszobában, mivel távol kell lennie az ablaktól, a fűtőtesttől és az elektromos készülékektől.

Jellemzők:

- Az Európai Unióban hatályos szabványoknak megfelelően készült, a baba számára biztonságos kiságy,

- újszülött kortól 100 cm-es gyermek számára tervezték

- a kiságy és a fiókok eleje kiváló minőségű fából, a fiók fedele és alja HDF-lapból készült,

- a kiságy nem mérgező és szagtalan festékkel van bevonva,

- stabil felépítés,

- modern design és semleges szín,

- Az ágy aljának 3 lehetséges magassági beállítása,

- 3 kivehető rúd - nagyszerű funkció, ha a baba egyedül akar kiszállni a kiságyból,

- minden felső él lekerekített a baba biztonsága érdekében,

- az alsó lécek egymástól távol vannak, hogy biztosítsák a légáramlást,

- a kiságy az EU-ban készült,

- a kiságyhoz 120 x 60 cm méretű matracra alkalmas.

Specifikáció:

- A kiságy súlya - 22 kg

- a kiságy belső mérete 120 x 60 cm

- Külső méretek:

Szélesség: 65 cm

Hossz: 124 cm

Magasság: 84 cm

- Az alsó rész magassága a talajtól:

I. szint - 51 cm

II. szint - 35 cm

III. szint - 22,5 cm

- Szélesség a rudak között - 5,6 cmVásárlási lehetőség:

- Gyermek matrac

- Matracvédő

- Lepedő

Szállítási költség
Ingyenes
50 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0017-16
Tömeg:
22 kg/db