Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/990-4693

Todi Elegant – 3 fiókos komód
Todi Elegant – 3 fiókos komód
99 990 Ft

Todi Elegant – 3 fiókos komód

Todi Elegant – 3 fiókos komód
Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.
3 fiókos komód lehetőséget biztosít a pelenkák, nedves törlők, ruhák és egyéb mindennaposan használt termékek tárolására. A három fiók jelentős pakolási területet biztosít, ami könnyen átláthatóvá és rendszerezhetővé teszi a komódot.
A fiókok teljesen kihúzható, golyóscsapágyas fiókcsúszókkal vannak ellátva, ami lehetővé teszi a fiókok teljes átláthatóságát, illetve nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A 3 fiókos komód kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.
A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a komód könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:

külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 85 cm x mélysége: 45,4 cm.

99 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0126-2