Adamo Babahinta

Milyen hintát használj?

 


- ami nulla éves kortól használható
- ami a legjobb anyagokból készült
- aminek gyártója szakértelméről és minőségéről híres
- aminek fejlesztések és több évre visszamenő tesztelések vannak a háta mögött
- aminek biztonságos a rugója, kötélzete

Az ADAMO babahinta minőségi pamutból és természetes anyagokból készült és NULLA éves kortól használható. Jól olvastad! Nem kell várni míg a baba ülni tud, hiszen az ADAMO-val biztonságosan ringathatod kisbabádat ahogy a kórházból hazaértetek, és a legjobb benne az, hogy 3 éves korig (vagy maximum 15 kg-ig) használni is tudjátok. Meglátod majd milyen nagy kedvencetek lesz ez a bölcsőhinta. A babádnak azért, mert ringatva és hintáztatva van, ami őt ellazítja és elaltatja. Neked pedig azért a pihentető fél órákért illetve órákért, amikor a csecsemődet biztonságban tudva végzed a napi teendődet vagy végre te is lepihensz egy picit. Ha a picid pedig már nagyobbacska a lábait előre kidugva, a rugónak köszönhetően már felülve hajthatja magát és ugrálhat benne, ezzel a hintázási élmény egy teljesen új dimenzióját fedezi majd fel.

De miért jó pont az Adamo hinta a babák, kisgyermekek számára?

A hintát ajánlani tudom minden szülőnek, mert a korai szakaszban is biztonságos. A puha szövet a gyermeket körülöleli, megnyugtatja és a koponya ezen a süppedő felületen nem deformálódik el. A picik előfordul, hogy elalszanak benne, de ez sem probléma!

A hinta kialakítása révén babánk először fekve használja, de később, ha már képes arra, hogy a hintában felhúzza magát, akkor ezt kapaszkodva megteheti. A hinta ebben nem korlátozza a kicsi fejlődő mozgását, de nem ad a kezdetleges üléshez merev támaszt, így gyermekünk nem terheli túl gerincét, mert elfáradva visszafekhet a hinta belső párnájára.

Az Adamo hinta rögzítése a plafonba egy ponton történik, ezért a gyermeket minden irányba meg tudjuk hintáztatni akadály nélkül. Javasolt a kicsi jobbra-balra, előre-hátra, fel-le hintáztatása korának megfelelő intenzitással


Játszva fejleszt!
Minden termékünket a piacra kerülés előtt évekig teszteljük és tökéletesítjük. Cégünk mottója a „legjobbat” ezért is tölt el minket büszkeséggel, hogy hintánkat a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is jó szívvel ajánlja. Nem csak a mozgásterápiában vagyunk jelen, hanem a koraszülöttek súlynövekedésében is hintánk segítségével óriási sikereket érnek el a Heim Pál Gyermekkorházban.

A hinta és a hintáztatás jó hatásait már a régi korokból ismerjük. Nagymamáink felismerték azt, hogy a hintáztatás nyugtat, ellazít és segít a gyermeknek az elalvásban. Ma több neves szakirodalom szól a hintáztatás pozitív hatásairól. Fontos kiemelni, hogy egy gyermek egyensúlyszerve ( a fülben) közvetlen kapcsolatban van idegrendszerével és annak érése a hintázás által is befolyásolható. A. J. Ayres évekig kutatta a szenzoros integráció területeit, melynek egyik része ez a rendszer. Terápiát is épített erre, mellyel kezelhetők a viselkedés, mozgás és tanulási problémák.

A gyermek egyensúlya akkor fejlődik, hogy ha kibillen a középvonalból, majd visszatalál. A kicsi az egyensúlykeresés közben bizonyos izmait megfeszíti és ugyanekkor meghatározott izmokat el kell lazítania. Ezeknek a kis izmocskáknak a koordinált mozgása szükséges a gyermek mozgásának összehangolásához. Ezek a korai ingerek nagyban befolyásolják gyermekünk későbbi harmonikus mozgás – beszéd- és képességfejlődését.

Az ADAMO már 15 éve bizonyít. Nem csak a mozgásfejlesztésben segít, de átsegít a kritikus időszakokon, mint a fogzás és a pocakfájás.

Az ADAMO babahinta a legjobb választás. Válaszd Te is az EREDETIT!