Disney Baby Rezgő hintaszék MINNIE MOUSE Forever Besties™ 0hó+ 18 kg-ig
Disney Baby Rezgő hintaszék MINNIE MOUSE Forever Besties™ 0hó+ 18 kg-ig
32 990 Ft

Disney Baby Rezgő hintaszék MINNIE MOUSE Forever Besties™ 0hó+ 18 kg-ig

DISNEY BABY Rezgő hintaszék MINNIE MOUSE Forever Besties™ 0hó+ 18 kg-igVégtelen szórakozást nyújt a baba vagy a nagyobb hercegnők számára a Minnie egér dizájnú hintaszék, amely funkcionalitásával és praktikusságával még a szülőket is elkápráztatja. Ez az egyedülálló hintaszék 2in1 funkciót kínál, mivel két állítható pozíciót tesz lehetővé a baba maximális kényelme érdekében. A hintázó pozíció kisgyermekek számára alkalmas, míg a hátsó állvány rögzítése a hintát fix ülés/szék pozícióba helyezi az idősebb gyerekek számára.

A hintaszék rendelkezik minden olyan nyugtató funkcióval, amelyre a babának szüksége van - például nyugtató rezgésekkel, mély üléssel és persze a játékhídról lelógó játékokkal való szórakozással. Az eltávolítható játékhíd Minnie Mouse ihlette játékokkal kínál játékot a babának. Az ülő rész könnyen mosható és mosógépbe tehető. A csúszásmentes lábak és az 5 pontos biztonsági öv biztonságban tartja a babát a baba szórakozása során. A hintaszék hátoldalán kihúzható lábak találhatók, amelyek lehetővé teszik a hintaszék stabilizálását álló helyzetbe.

Jellemzők:
- a hintaszék együtt nő a babával egészen 18 kg-ig
- két állítható pozíció
- a hátsó kihúzható lábak lehetővé teszik a hintaszék stabilizálását álló helyzetben, amely nagyobb gyermekek számára is alkalmas.
- a játékhíd Minnie egér játékokkal van díszítve, hogy szórakoztassa a kis hercegnőket
- az eltávolítható játékhíd egyszerűen felemelhető, hogy könnyen hozzáférjen a gyermekhez
- a nyugtató rezgések és a ringatás segít megnyugtatni a babát
- 5 pontos biztonsági öv
- könnyen hordozható
- 1×C elem szükséges, nem tartozék

Méretek (cm): 86.36 x 71.12 x 60.

32 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0089-17