Lansinoh intim kézi zuhany
Lansinoh intim kézi zuhany
4 990 Ft

Lansinoh intim kézi zuhany

Lansinoh intim kézi zuhany
Várandósoknak, aranyeres kismamáknak és szülés utáni intim terület regenerálódásának és a kellemetlen érzés csökkentésére.
Nem csak kismamáknak, aranyeresség, vizelettartási zavarok esetén, de akár a menstruáció és utazások idejére is!

A kézi zuhany gyengéd, tisztító vízáramot biztosít a szülés utáni könnyebb, hatékonyabb tisztálkodáshoz…

Várandós és/vagy aranyeres kismamáknak a fertőzés és a gyulladás megelőzéséhez a fokozott váladékmennyiség eltávolításához, a komfortérzés fokozásához. Gátmasszázs előtti használata is előnyös!

A termék tulajdonságai

Gyengéd, nyugtató, tisztító vízáramlást biztosít.
A fejjel lefelé irányuló használat és formatervezett szára segít irányítani a vízsugarat a nehezen elérhető nemi szerv, gát és végbél felé.
A 360 ml-es palack rugalmas anyagból készült és ergonomikusan kialakított, ezért könnyen benyomható.
Egyedülálló, speciális szelepe biztosítja, hogy a víz csak akkor ürüljön, ha a palack be van nyomva, ezért nincs szétfröcskölt víz a fürdőszobába.
A palackba visszatolható szára, hordozhatóságot és a diszkréciót biztosít. Összehúzózsinóros, vízzáró anyagú szütyőbe csomagolva.
Szülés után a fertőzés megelőzéséhez, a nagyobb mennyiségű váladék eltávolításához, az égő érzés csökkentésére, a gáttáji sérülés és/vagy a gátmetszés sebének regenerálódásának, valamint fájdalmának csökkentésére és komfortérzés növelésére.

Szülést követően égető fájdalom jelentkezhet különösen mosdóhasználat közben és után. Pisiléskor csípő/szúró érzést tapasztalhatsz, ami fokozódhat, ha a WC papírral törlöd a gát és végbél területét. Az intim terület szülés után érintésre is érzékeny lehet!

Mikor használd

Érintésmentes higiéniát biztosít a szülés utáni első napokban is a dörzsölődő WC papír elhagyásával.
A Lansinoh szülés utáni kézi zuhany lehetővé teszi, hogy a szülés után testmeleg, vagy langyos vizet gyengéd, egyenletes sugárral spriccelj a gáttájékra.
Kíméletesen letisztítja a vizeletet, a székletet és a gyermekágyi váladékot, ezzel biztosítva a maximális higiéniát és segítve a regenerációt.
A testmeleg, vagy langyos vízsugár pisilés közbeni a gáttájékra juttatása hígítja a vizeletet és csökkenti, vagy megakadályozza a szúró, égő érzést.
Nehezen beinduló vizelet esetén a langyos, nyugtató vízsugár és a csobogás segítheti a vizelet megindulását.
Az intim terület rendszeres lemosása gyorsítja az apróbb-nagyobb sérülések és/vagy a gátmetszés sebének felépülését.
A jó közérzet biztosításának is eszköze.
Az aranyérgyulladás megelőzését is hatékonyan segítheti a szükség szerinti, de székletürítés utáni kézi zuhany használat. Gyengéd vízsugárral mosd le a nemiszerv és különösen a végbél területét, hogy megelőzd az aranyér begyulladását. Ezen terület leitatásához is nedves hypoallergén, sensitive babatörlőkendőt használj.
Használati útmutató

A várandós időszakban naponta kétszer használd, székletürítés után mindenképpen.
Szülés után lehetőleg minden vizeletürítés után használd, de székletürítés után különösen.
Töltsd fel a palackot testmeleg vagy langyos vízzel. Biztonságosan csavard rá a tetejét, és határozottan húzd ki a fúvókát.
A WC-n tartózkodva fordítsd meg a palackot a lábaid között, és irányítsd a fúvókát nemi szerved és végbeled felé, elkerülve a vizelettel való érintkezést.
A megnyugtató higiénia érdekében permetezz egyenletes, gyengéd vízsugarat a vizeletürítéskor vagy után. Használata székletürítés után különösen fontos!
Finoman nyomd össze a palackot és szükség szerint ismételd meg, ahányszor csak szükséges.
Használat után ne töröld a területet száraz WC papírral, mert az további sérülést, fájdalmat okozhat. A területet itasd le nedves, csak természetes anyagokat tartalmazó törlőkendővel.
A palack egyszerűen újratölthető. Ha megmaradt víz, azt öntsd ki a palackból, majd hagyd megszáradni.
Csak külső lemosásra használd!
Tisztítási utasítások

Minden használat után szedd szét és tisztítsd meg enyhe mosogatószeres meleg vízzel, majd alaposan öblítsd le.
Ne sterilizáld, ne forrald!

Szállítási költség
1.290 Ft
4 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0092-29