Bright Starts Játszószőnyeg 4in1 Groovin’ Kicks™ Tropical Safari™ 0hó+
Bright Starts Játszószőnyeg 4in1 Groovin’ Kicks™ Tropical Safari™ 0hó+
25 990 Ft

Bright Starts Játszószőnyeg 4in1 Groovin’ Kicks™ Tropical Safari™ 0hó+

Bright Starts Játszószőnyeg 4in1 Groovin’ Kicks™ Tropical Safari™ 0hó+





A játékidőt a 4in1 Groovin' Kicks™ játszószőnyeggel, fedezze fel a zene világát és fejlessze a nyelvet.

Ezt a multiszenzoros játszószőnyeget úgy tervezték, hogy együtt nőjön gyermeke fejlődésével. Ez a játszószőnyeg a hasról a hátra forduláson át, az ülve játszáson keresztül az első lépésekig ösztönözni fogja a baba kíváncsiságát.

A dobokkal ellátott, eltávolítható zongorával a baba képes lesz zongorázni egy ujjmozdulattal vagy egy lábrúgással. Minden érzékszervét használva fedezheti fel a trópusi dizájnú játszószőnyeggel és több mint 90 dallammal, hanggal és kifejezéssel ellátott játékot három nyelven.

Játsszon ritmusra a baba kis lábaival ezen a dobos zongorán, és nézze meg a fényjátékot, amely az egész közönséget magával ragadja. A 2 játékhíddal és a mellékelt 5 játékkal játszhat és felfedezhet. Ha úton van, távolítsa el játékzongorát és a dobot, és élvezze a szórakozást, ami sosem ér véget! A zongora és a dobkészlet sík asztali pozícióba forgatható, így a padlón ülve is játszható. Gyermeke minden életkorban és szakaszban imádni fogja az új szavakat 3 nyelven és több mint 20 percnyi zenét játszva. A felfedezés sosem áll meg, és a kicsiknek fejlődik a képzeletük, valamint a motorikus készségeik.



4 mód:

- hanyattfekvés, amikor a baba elkezdi felfedezni a világot.

- a hason fekve töltött idő, amelynek során a csecsemők edzik és erősítik nyak- és gerincizmaikat, amelyek fontosak a helyes felépítés és testtartás szempontjából.

- ülve

- mászás és a játszószőnyegről levehető zongorával töltött idő, amelyet a baba bárhová magával vihet.



- Játsszon a ritmusra a baba kis lábaival ezen a dobos zongorán, hogy a csintalan babalábak számára ragyogó tornatermet teremtsen.

- Több mint 90 dal, hang és rím, amelyeket felfedezhet, hogy hosszú időn át játszhasson.

- Fedezze fel a színeket, állatokat és számokat 3 nyelven! Angol, spanyol és francia nyelven.

- A hordozható dobos zongora együtt nő a gyermekével. Függetlenül attól, hogy a baba a hátán fekszik és a lábacskájával rugdossa a zongorát, vagy a hason fekve játszik, vagy a zongorát laposra fordítja és ülve játszik.

- Tartalmaz 5 C-karikás játékot, amelyek babakocsira, autósülésre, táskára rögzíthetők - egy napocska alakú biztonságos tükör, plüss papagáj, csörgő gyűrűvel, levél alakú rágóka és kártyák állatokkal

- Szórakozzon több mint 20 percnyi dallammal.

- A játszószőnyeg hideg vízben, kímélő programon mosható, a játékok pedig nedves ruhával könnyen letörölhetők.

- 3db AA elemet igényel, nem tartozék.

- Gyermekeknek újszülött kortól használható



Méretek: 86,36 cm x 68,58 cm x 45,72 cm

Szállítási költség
Ingyenes
25 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
0105-22