Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db.
Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db.
2 090 Ft 
1 670 Ft

Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db.

Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db.



18/754

Lovi dinamikus cumi Super Vent a lefejt anyatejre kifejlesztve.

Puha dinamikus végződés
A végződés vékony rétegű szilikonból lett kifejlesztve és dinamikusan alkalmazkodik a kisgyermek szívásához (megnyúlik).

Buzdítja az állak izmait az aktív működésre. A tej nem folyik ki, a gyermeknek muszáj aktívan szívnia.



Kemény és stabil alap
A stabil álap erősebb szilikonból készült, amely lehetővé teszi az ajka stabil elhelyezkedését a cumin, megakadályozza a harapás reflexét a cumiba.



SUPER air vent Anti-kólikás légáteresztő rendszer
Új, hatékony légáteresztő SUPER VENT rendszer, amely megakadályozza a tej keveredését a levegővel. Így csökken a kólika kialakulásának veszélye.



A Lovi dinamikus Super Vent cumi a lefejt anyatejre lett kifejlesztve az orvosok - neurologopédusok által. Heterogén szilikonrétegből készült, amely az etetés során változtatja az alakját és alkalmazkodik a gyermek szívó erejéhez és ritmusához. Ezért nem sérti meg a szopóreflexet és a szoptatás és a cumisüvegből való etetés kombinálását.

FIGYELMEZTETÉS: A Lovi a szoptatást ajánlja, mint a legegészségesebb etetési módszert. Az etetési módszer alternatívumait az orvossal, szülésznővel vagy gyógyszerésszel való konzultálás után kezdje el alkalmazni, amennyiben a szoptatás nem lehetséges vagy pedig nem elegendő.

Szállítási költség
1.290 Ft
Raktáron
20
Kezdete: 2023.11.27   A készlet erejéig!
Megtakarítás 420 Ft
1 670 Ft
2 090 Ft 
Adatok
Cikkszám:
0114-10