Todi Elegant – nagyszekrény
Todi Elegant – nagyszekrény
149 900 Ft

Todi Elegant – nagyszekrény

Todi Elegant – nagyszekrény
Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.
A nagyszekrény tervezésekor arra törekedtünk, hogy kényelmesen pakolható, praktikusan kihasználható legyen. A nyitott polc alatti és feletti, ajtókkal takart részek akasztós kivitelűek, melyek tökéletesek játék vagy hajtogatott ruha tárolására.
Ajtajai nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A nagyszekrény kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.
A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a nagyszekrény könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:

külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 190 cm x mélysége: 53,3 cm.

149 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
0126-5