Todi Elegant – nyitott polcos + 2 ajtós szekrény
Todi Elegant – nyitott polcos + 2 ajtós szekrény
99 900 Ft

Todi Elegant – nyitott polcos + 2 ajtós szekrény

Todi Elegant – nyitott polcos + 2 ajtós szekrény

  


Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.
A nyitott polcos 2 ajtós szekrény nagyszerű választás arra az esetre, ha nem tudod hova pakolni gyermeked mesekönyveit, játékait. A fixen rögzített polcoknak és falhoz szerelt bútortestnek köszönhetően a baba nem tudja magára rántani a szekrény tartalmát.
Ajtajai nyomva nyitható szerkezettel rendelkeznek, ami segíti a kinyitást, így elkerülve a fogók használatát.
A nyitott polcos szekrény kerekített élei festett MDF-ből készülnek, melynek felületkezelését tanúsítvánnyal rendelkező, bababarát, vízbázisú felületkezelő anyagokkal végezzük.
A mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a polcos szekrény könnyen és egyszerűen összeszerelhető.
A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek:

külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 146,8 cm x mélysége: 44,6 cm.

99 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
0126-6