Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/990-4693

Todi Elegant – falipolc
Todi Elegant – falipolc
19 900 Ft

Todi Elegant – falipolc

Todi Elegant – falipolc
Az Elegant bútorcsalád hű nevéhez, hiszen hófehér színe, kerekített élei, fogantyú nélküli, nyomásra nyíló előlapjai igazán elegáns, prémium megjelenéssel gazdagítják a szobát. Könnyen kombinálható pasztellszínekkel, de a naturalista dizájnban is megállja a helyét.
Falipolca egy olyan elengedhetetlen bútordarab, ami nem hiányozhat a gyerekszobából. Adjon helyet akár a gyerek kedvenc mesekönyvének vagy plüssének, mindig is kiemelt figyelmet kap majd a szobában.
Fehér színű Elegant falipolc 18 mm vastag préselt, laminált faforgácslapból készül, a mechanikailag igénybevett alkatrészek élei 2 mm vastag élzáróval, úgynevezett ABS-sel kerülnek lezárásra, melynek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak és biztonságosabbak.
A termék falhoz rögzítéséhez minden szerelvény megtalálható az egységcsomagban. (Előfordulhat, hogy az Ön falazata más méretű tiplit és csavart igényel, ezeket a rögzítő elemeket barkácsáruházban tudja beszerezni.)
Lapra szerelve kerül kiszállításra, mellékeljük hozzá az összeszerelési útmutatót, amivel a falipolc könnyen és egyszerűen összeszerelhető.Méretek:

külső méret: szélessége: 90,4 cm x magassága: 40 cm x mélysége: 26 cm.

19 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
0126-7